Çakıllar İlkokulu

Belgegeçer : 736154meb.k12.tr
WEB https://cakillarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çakıllar Mahallesi 37651. Sokak No18 AKŞEHİR/KONYA
VİZYON : İlkelerden ödün vermeyen ve iyi insan yetiştirmeye odaklanmış bir çalışma takımı ile eğitimde farklılık oluşturmak.
MİSYON : Geleceğini tahmin eden değil geleceğini planlayan ve yeteneklerinin farkında olan bir nesil yetiştirmek.
BAŞARILAR : Kasabada açık hava semineri ile velileri biraraya getirmek İlçe genelinde İstiklal Marşı Okuma 2.liği Birçok Resim Birinciliği

Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Okulumuz sabahçı olarak eğitim vermektedir.Çakıllar Hürriyet İlkokulu geçici olarak binamızı kullandığından şimdilik ikili öğretim yapılmaktadır.
Saatler : 08:00 ders başlama saati 12:50 okul çıkış
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Çakıllar Kooperatif minübüsleri ile düzenli olarak sefer düzenlenmektedir.Her saat başı araç vardır.Ulaşım problemi yoktur.Ayrıca özel ulaşım araçları ile de beldemize ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Konum olarak Sultandağları’nın kuzey eteklerinde Akşehir’in güneydoğusunda yer alır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 20 km, il merkezine 130 km
Kontenjan Bilgileri :